ICT-omgeving

Als organisatie leg je de focus het liefst zoveel mogelijk op de eigen business. Daarom moet je op ieder moment van de dag kunnen vertrouwen op je ICT-omgeving. Een moderne organisatie kan nu eenmaal niet zonder een goede ICT-infrastructuur. Stel daarom hoge eisen aan de IT-omgeving en de ICT-partner. Om organisaties goed van dienst te kunnen zijn, bieden wij de volgende ICT diensten & oplossingen

- Werken in de cloud
- E-mail in de cloud
- Support
- Hulp op afstand
- Netwerk maintance en beheer
- ICT bescherming en beveiliging
- Persoonlijk advies

ICT (ICT-infrastructuur) is de spil van een organisatie. Naast het transporteren van gegevens duidt deze term ook op het aanmaken, weergeven, wijzigen, opslaan, verwerken, beveiligen en beheren van data. Het zorgt ervoor dat je werknemers goed, efficiënt en vooral effectief hun werk kunnen doen. 

Waarom Omnia ict?

U wilt dat storingen en of gebruikersvragen snel en vakkundig opgelost worden zowel op afstand als op locatie. Door onze bezetting, kennis en ervaring kunnen wij u snel helpen wanneer een probleem zich voordoet. Wij zorgen voor een snelle afwikkelingen van uw vraag en of probleem en geven u tevens advies hoe u zaken efficiënter kunt maken.

Mochten er toch nog vragen of onduidelijkheden zijn of heeft u een andere specifieke vraag. Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogeijk contact met u op!

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Onze winkel

  • Adres: Waterlinie 3, 1398 DL te MUIDEN
  • Telefoon: 0294-745398
  • Email: info@omnia-ict.nl

Openingstijden

  • Maandag en Zondag - Gesloten
  • Dinsdag t/m Vrijdag - 10:00 - 18:00
  • Zaterdag - 12:00 - 17:00

Kom langs

U bent altijd welkom bij ons in de winkel voor een offerte op maat en om de producten live te bekijken en de werking hiervan te zien. De winkel is gevestigd op de Waterlinie 3 te Muiden in de nieuwe wijk de Krijgsman