Start uw computer of pc niet meer op, heeft hij een virus of wordt hij steeds trager? Zoekt u een bekwame en betrouwbare pc specialist voor uw computer reparatie? Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor.

Wij van Omnia repareren alle voorkomende defecten aan alle merken computers, laptops en tablets. Voor een volledige diagnose van uw computer of pc kunt u terecht bij ons in de winkel aan de Waterlinie 3 te Muiden. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u snel weer met een goed werkende computer aan de slag!

Reparatie van alle soorten en merken laptops en computers

Of het nu gaat om een desktop kast, werkstation, all-in-one pc of compacte thin client, wij bij Omnia hebben voor elke pc een oplossing. De meeste onderdelen voor alle merken pc’s zijn op voorraad, dus kan uw pc reparatie vlot en effectief worden uitgevoerd.

Heeft u een laptop of Apple computer? Natuurlijk hebben we daarvoor ook een oplossing!

Complete diagnose voorafgaand aan uw reparatie

Wij snappen dat u graag vooraf weet waar u aan toe bent. Omdat verschillende problemen verschillende oorzaken en oplossingen kennen, is een goede diagnose essentieel. Voor zo’n diagnose kunt u bij ons in de winkel terecht. Voorafgaand aan uw reparatie ontvangt u een prijsopgaaf met de verschillende mogelijkheden voor reparatie. U weet dus altijd waarvoor u akkoord geeft!

Soorten computer reparaties

Hierbij een greep uit de problemen die veel voorkomend zijn en wij u verder mee kunnen helpen

- Computer intern reinigen
- Computer sneller maken
- Computer loopt vast
- Virus verwijderen
- Data recovery
- RAM geheugen uitbreiden
- Harde schijf vervangen naar SSD voor de snelheid met behoud van de data

Mochten er toch nog vragen of onduidelijkheden zijn. Of heeft u een andere specifieke vraag, neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogeijk contact met u op!

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Onze winkel

  • Adres: Waterlinie 3, 1398 DL te MUIDEN
  • Telefoon: 0294-745398
  • Email: info@omnia-ict.nl

Openingstijden

  • Maandag en Zondag - Gesloten
  • Dinsdag t/m Vrijdag - 10:00 - 18:00
  • Zaterdag - 12:00 - 17:00

Kom langs

U bent altijd welkom bij ons in de winkel voor een offerte op maat en om de producten live te bekijken en de werking hiervan te zien. De winkel is gevestigd op de Waterlinie 3 te Muiden in de nieuwe wijk de Krijgsman