Uw logo en huisstijl. Ze geven een eerste indruk van uw bedrijf of organisatie. Daarnaast spreekt een sterk logo uw doelgroep aan. Samen met de huisstijl vormt het de basis van de uitstraling van al uw communicatiemiddelen. Deze uitstraling is ontzettend belangrijk voor het succes van uw bedrijf. Want juist uw uitstraling heeft uw doelgroep het gevoel dat ze bij u horen en aan het goede adres zijn.

Vroeger bestond de huisstijl uit een visitekaartje, briefpapier en enveloppen. Tegenwoordig leven we in een digitale wereld. Hierdoor wordt de huisstijl ook doorgetrokken naar de website en digitaal briefpapier. Wij bij Omnia maken complete templates in Word, waarin zaken zoals de achtergrond, de marges, het lettertype en natuurlijk de header en footer vooraf worden ingesteld. De handtekening onderaan je e-mail wordt natuurlijk ook niet vergeten.

Hoe werken wij

Wij bespreken eerst uitgebreid met u hoe de doelgroep er uit ziet. Hoe uw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten en wat de kernwaarden van uw bedrijf zijn. Ook inventariseren wij welke stijlen en kleuren u aanspreken. Bijvoorbeeld strak en modern, traditioneel of juist speels en creatief. Vervolgens werken wij 2 of 3 ontwerpen uit die wij bespreken met u. Één van die ontwerpen wordt definitief uitgewerkt, totdat zowel u als Omnia helemaal tevreden zijn. Uiteraard wordt het logo in alle gangbare bestandsformaten aangeleverd. Hiermee kan het voor alle doeleinden gebruikt worden.

Bij ons is het grafisch ontwerp van uw logo en huisstijl in goede handen. Maar ook dat van uw brochures, folders, advertenties en overige huisstijldragers. Een goede huisstijl en logo zorgt voor herkenbaarheid, en draagt bij aan uw naamsbekendheid en identiteit. U kunt uzelf ermee onderscheiden van de rest. Daarom helpt Omnia u graag. Wilt u eens met ons sparren over een nieuw logo of zelfs een compleet vernieuwde huisstijl? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogeijk contact met u op!

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Onze winkel

  • Adres: Waterlinie 3, 1398 DL te MUIDEN
  • Telefoon: 0294-745398
  • Email: info@omnia-ict.nl

Openingstijden

  • Maandag en Zondag - Gesloten
  • Dinsdag t/m Vrijdag - 10:00 - 18:00
  • Zaterdag - 12:00 - 17:00

Kom langs

U bent altijd welkom bij ons in de winkel voor een offerte op maat en om de producten live te bekijken en de werking hiervan te zien. De winkel is gevestigd op de Waterlinie 3 te Muiden in de nieuwe wijk de Krijgsman